Гра Війська Желе

    Ігри » Ігри Війська » Гра Війська Желе

    Опис Гри:

    Перед тобою абсолютно незвичайна гра Війни Желе. Ти коли-небудь міг уявити, що такий смачний і низькокалорійний десерт може відправитися на війну або взагалі вести якісь військові дії? Ось чому ця гра вважається однією з самих незвичайних. Несподіваний сюжет і неординарна кінцівка тебе вже чекають!

    Царства, в якому проживає желе, називається Синім. Це тому, що всі жителі тут оздоблені в сині тони. По сусідству з ними проживає желе червоного кольору. Червоні вирішили розширити кордони своєї держави з допомогою захоплення сусідньої території – тобто країни синіх.

    Король не збирається просто так віддавати свої землі. Так що як раз зараз організовується потужна оборона замку. У цій грі ти виступаєш за військо синіх желе – зроби все можливе, щоб запобігти захопленню їх території.

    Для того щоб перемога здавалась ближчою, ти повинен працювати в декількох напрямках. Так, потрібно направити свої сили на оборону своїх земель, але і про захоплення нейтральних територій не варто забувати. Так само як і про атаку стратегічних важливих для супротивника об'єктів. Чим кращі результати ти покажеш, тим більше можливостей для тебе відкриється!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам