Гра Війська: Битва Героїв

    Ігри » Ігри Війська » Гра Війська: Битва Героїв

    Опис Гри:

    У грі Битва Героїв ти переместишься в імперію, яка має дуже позитивний і гарна назва – імперію Сонця. Ця країна процвітала протягом багатьох століть. Але що ж сталося останнім часом, якщо всі жителі наділи траурні одягу і постійно плачуть?

    Справа в тому, що хтось викрав королівську доньку прямо з її кімнати в палаці. Після проведення первинного розслідування було визначено, що за цим нечистою справою стоять демони та інші тварини, які відвідали наш світ з метою зруйнувати тут все дочиста. І вони вирішили почати саме з родини короля.

    Король, бідний король знаходиться у повному розпачі. Він розуму не може докласти, як врятувати дівчину. Але план його дій наступний. Правитель збирає кращих полководців і відправляє їх у тил демонів. Однак вороги також виявилися не ликом шиті – вони вже встигли побудувати найкращу оборону навколо місця, де утримується проти власної волі принцеса.

    найцікавіше в цій грі те, що ти можеш і не рятувати дівчину, якщо на це немає особливого бажання. Тому що у тебе є два варіанти розвитку подій. Можна грати за армію короля, а можна і за демонів. Що тобі по душі більше? Як би там не було, потрібно працювати в одному і тому ж напрямку – розвивати ресурси, створювати нових солдатів і робити все, щоб здобути перемогу як можна швидше.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам