Гра Війська Підкорюють Землі

    Ігри » Ігри Війська » Гра Війська Підкорюють Землі
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Гра Фентезі Назавжди дуже незвичайна, тому що тут ти зможеш випробувати свої сили у війні, яка проходить одразу крізь кілька поколінь! Уяви тільки, як це круто! Нехай вороги тремтять при появі такого сміливого і відважного борця за справедливість, яким ти є.

    У тебе є армія. Що робити з цією силою? Ясна річ, користуватися нею! Так що направ все своє військо на підкорення нових територій – так ти зможеш розширити межі власної держави. Питання тільки в тому, наскільки ти зможеш збільшити власну країну. Пам'ятай, що все залежить від тебе, від твого бажання і вміння перемагати.

    Час від часу правила гри вимагають, щоб ти повертався у свою фортецю. Це необхідно зробити для поліпшення власних ресурсів – саме тут, у родинному гніздечку, у тебе з'явиться можливість прокачати свої сили як годиться. А потім, з новими силами і новими, непереборним бажанням до перемоги вирушай знову на атаку ворога!

    Не забувай, що кожен новий крок, зроблений у цій грі, принесе тобі й нові труднощі. Так, кількість і міць ворога будуть рости з кожним разом. Так що і тобі доведеться напружитися не по-дитячому, щоб здолати такого ворога. Головною метою гри є захопити так багато територій, як тільки ти зможеш.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам