Гра Знайти вихід: Шпигунка Соня

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Знайти вихід: Шпигунка Соня

    Опис Гри:

    Ласкаво просимо в гру Соня. Тут вам доведеться взяти активну участь у забаві, яка представляє собою гримучу суміш з детектива, квесту і ігор для розвідників. Якщо ви бачите в собі сили поринути з головою в подібні пригоди, тоді гра Соня розроблено виключно для вас. Повірте, вона займе ваш вечір, а якщо на дворі вихідний або святковий день, а ви людина азартна, готуйтеся витратити на гру і цілу ніч.

    Отже, хто така Соня і чому гра названа на її честь? Мова йде про дуже талановитого секретному спецагента, за зовнішнім виглядом якого і не скажеш, що дівчина займається чимось сверхопасным. На вигляд – звичайна дівчинка, але насправді, вона володіє деякими дуже цікавими навичками, які допомагають їй боротися із злочинами.

    Соня – дослідна шпигунка, і її часто відправляють на різні завдання. У цій грі їй доведеться потрапити до Швейцарського міста Женева, де знаходиться військовий інститут. У ньому зберігатися секретна антиматерія, яку і потрібно викрасти з будівлі. Чи впораєтеся ви з таким завданням? Якщо тільки дуже постараєтеся!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам