Гра Втеча Феї

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Втеча Феї

    Опис Гри:

    У грі Fay Escape події розвиваються швидко, тому тобі доведеться встигати за ними спостерігати. Більш того, ти будеш брати в цих подіях безпосередню участь, так що відстежувати, що відбувається в твоїх інтересах у першу чергу.

    Передісторія свідчить, що коли-то чарівник, який аж ніяк не відзначався добрими якостями, полюбив красуню фею, яка, в свою чергу, не могла відповісти чаклуна взаємністю. Вся справа в тому, що дівчина вже віддала своє серце іншому і, нічого не підозрюючи, готувалася до весілля. Але хіба це хвилює злого мага? Звичайно ж, ні! Чарівник викрав фею, внаслідок чого вона виявилася замкнена в його палаці. Але і тоді дівчина не підкорилася своєму викрадачеві. Тоді чаклун розсердився не на жарт, і перетворив фею в статую.

    Прочитавши передісторію тобі, напевно, вже зрозуміло, яка відповідальність лягає на твої плечі? Так-так, Тобі необхідно вивільнити прекрасну дівчину, більше того, необхідно зняти з неї злі чари. Адже фея не може постати перед очима свого справжнього коханого в такому кам'яному обличчі. Так що удачі тобі, адже ти робиш по-справжньому добру справу!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам