Гра Знайти Вихід з підземного лабіринту

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Знайти Вихід з підземного лабіринту

    Опис Гри:

    У грі Rewarding Dungeon Escape ти опиняєшся у воістину страшному місці. Якщо у тебе вистачить мужності пройти шлях від початку до кінця, що ж, ти станеш справжнім молодцем. Сподіваємося, що саме так і станеться!

    Отже, ти потрапляєш у страшне місце – підземелля, та якби тільки підземеллям одним. Так ні ж, адже тут мешкає безліч самих різних несподіванок. Наприклад, скелети, які атакують тебе з усіх сторін. Але це, повір, зовсім не найстрашніше, що може з тобою статися. Адже поруч із двома кістками лазить колом жахливий монстр, який вже відкрив полювання на тебе. Так що, крім скелетів, тобі також доведеться розправитися і з цим несподіваним негаданным гостем. Але і це ще не все, адже підземелля являє собою лабіринт, вибратися з якого ой як складно. Та що там складно, практично нереально.

    Так що готуйся до того, що ти опинився в заплутаних лабіринтах разом з мерцями, тіла яких вже давно згнили, та з їх головним вождем, який представляє собою найбільшу небезпеку. Впораєшся? Починай прямо зараз, щоб дізнатися, так чи ні!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам