Гра Вихованці: Догляд За Котами

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Вихованці: Догляд За Котами

    Опис Гри:

    Любиш кішок? На жаль, є такі люди, які не люблять цих милих тварин, хоча як їх можна не любити. Гра Догляд за Котами – це цікаве дійство, яке перенесе тебе в котячий світ, де ти будеш головною персоною по забезпеченню догляду за маленькими кошенятами.

    Коти – це такі тварини, які знаю, що господарі від них у захваті, а тому часто користуються добротою людей. Що поробиш, така натура кішок. Як би там не було, ця гра надзвичайно цікава і прикольна. Згідно з правилами, тобі доведеться догоджати домашнім улюбленцям за всіма параметрами. Що захоче кіт – то і виконуй. Їсти так їсти, пити так пити, грати так грати.

    Складність гейми полягає в тому, що довіряється тобі одразу ж чотири кішки, і ти не можеш виявляти турботу за ними по черзі – треба все робити одночасно. Однак це можливо, потрібно просто звикнути. Стеж за настроєм котів – якщо індикатор показує, що все в повному порядку, значить, так і є. Не допускай, щоб шкала падала нижче визначеного місця, тому що в цьому випадку ти не зможеш завоювати славу самого дбайливого господаря кішок. Приступай прямо зараз – покажи, на що здатний справжній любитель тварин!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам