Гра Вихованці: Догляд за Конем

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Вихованці: Догляд за Конем

    Опис Гри:

    У грі Догляд за Конем ти осягнеш ази по турботі про конях. Це складно, та, проте твоя праця обов'язково буде нагороджений. Як мінімум, ти побачиш сяючі обличчя задоволених тварин. Коні розпізнають людську доброту, тому вони в силі оцінити всі твої старання. Гра принесете тобі багато задоволення, так що тисни кнопку старту швидше і приступай до своїх обов'язків!

    Щоб кінь перебувала в доброму здоров'ї та гарному настрої, потрібно забезпечити їй своєчасний догляд. Годувати і напувати коня – це основоположні поняття в цій справі. Однак решта також не менш важливі. Так, тобі треба вигулювати улюбленців. Адже ти знаєш, що коневі не можна стояти на місці протягом довгого часу, його єство вимагає постійно руху. Це – запорука здоров'я.

    до Речі, про здоров'я. Якщо хтось із конячок захворіє, ти завжди можеш допомогти їй на шляху до одужання. Для цього іноді достатньо одного уколу. Можеш вибирати інші способи лікування за допомогою таблеток, наприклад. Але якщо ти будеш робити все правильно, то потреба в лікуванні коней відпаде сама собою, тому що при правильному догляді коні хворіти не будуть.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам