Гра Вихованці Винкс: Чіко і Час

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Вихованці Винкс: Чіко і Час

    Опис Гри:

    Любиш прекрасних фей? А щодо того, щоб мати з ними справу ближче? У тебе є шанс познайомитися з улюбленими героїнями в рамках гри Чіко Вихованець Винкс і Час. Цей гейм розповість тобі про те, як домашній улюбленця по імені Чіко любить грати. Більш того, він бажає тебе долучити до ігрового процесу, щоб ви добре провели час. Як тобі така перспектива? Почати, мабуть, варто, так що вперед!

    Отже, дружиш ти з часом? Якщо так, це гра тобі тим більше сподобається. В ролі вчителя виступає Чіко, так що повинно бути весело і цікаво. Отже, суть гри полягає в наступному. Після запуску гри ти побачиш годинник – електронні та стрілочні. Тобі слід визначити час на одних годинах і виставити стрілки як покладене на інших. Отже, перше завдання тебе вже чекає, так що приєднуйся!

    Але не за горами і наступна задача, не менш цікава. Тільки для переходу на інший левел спершу потрібно розібратися з місією на поточному рівні. Управління грою по-дитячому проста. Час буде показуватися на цифрових годинах. Серед безлічі годинника зі стрілками тобі потрібно вибрати той час, який відповідає побаченого, і клацнути по ньому мишкою. Бажаємо удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам