Гра Вогонь і Вода на двох: Зустріч в Кришталевому Храмі

    Ігри » Ігри Вогонь і Вода на двох від Мульт сімейки » Гра Вогонь і Вода на двох: Зустріч в Кришталевому Храмі
    Оцінка: 266 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Перед тобою знаходиться четверта гра, яка розповість тобі про неймовірні пригоди дівчинки, яка відповідає за воду, і хлопчика, який відповідає за вогонь. Так що, ти готовий поринути з головою в світ небезпек? Тоді вперед!

    Отже, події гри розгортаються в Кришталевому Храмі. Тут все дуже цікаво і непередбачувано. Хлопчик і дівчинка дуже допитливі. Вони то і справа намагаються відкрити для себе щось нове, розкрити якісь таємниці і нікому невідомі секрети. Ця парочка вже пройшла крізь вогонь, воду і мідні труби. І навіть якщо останнє твердження дещо перебільшене, то перші два були напевно. Що ж їх чекає у Храмі Кришталю? Все те, що було в попередніх версіях. Тут потрібно збирати кристали. Причому для кожного персонажа призначений конкретно свій кристал, розібратися у всьому цьому можна завдяки квітам.

    Так що вирушайте в дорогу прямо зараз. Нехай тебе не бентежать перешкоди, які обов'язково виникнуть на твоєму шляху. Нехай тобі завжди посміхається удача. Головне, бути винахідливим, тому що тобі доведеться розгадати дуже багато незрозумілих моментів. Якщо ти будеш намагатися реально, у тебе обов'язково все вийде. Удачі і ще раз удачі тобі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам