Гра Вогонь і Вода на двох: Полювання за фруктами

    Ігри » Ігри Вогонь і Вода на двох від Мульт сімейки » Гра Вогонь і Вода на двох: Полювання за фруктами
    Оцінка: 285 очок, Голосів: 76

    Опис Гри:

    Як ти ставишся до полювання? Якщо тобі шкода тварин, і ти не схвалюєш цю справу, то ми тебе можемо порадувати, адже в цій грі йдеться про дещо інший полюванні – ти будеш ловити фрукти.

    І ще, ця гра для двох чоловік, бо ви з другом можете просто відмінно провести час. Так що не чекай нічого, запрошуй одного і починайте рубатися прямо зараз. Так як гра подвійна, значить, і діяти треба виключно спільно. Пам'ятай, що тут ви не змагаєтеся, а навпаки, допомагаєте один одному.

    Вогонь і Вода на те й розрахована, щоб здобути перемогу можна було виключно заручившись допомогою напарника. Сьогодні хлопчик і дівчинка потрапили в таке царство, де тут і там з неба раптом почали літати різні фрукти. Ясна річ, що упустити такий момент просто непробачно, тому герої починають швидко їх збирати. Для початку вивчи ігрове управління, щоб потім перед тобою не спливли підводні камені. А далі починай грати в звичайному режимі. І ще, це важливо – хлопчик може збирати одні фрукти, а дівчинка зовсім інші. Не переплутай це, інакше добра не чекай. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам