Гра Вогонь і Вода на двох: Проти прибульців

    Ігри » Ігри Вогонь і Вода на двох від Мульт сімейки » Гра Вогонь і Вода на двох: Проти прибульців
    Оцінка: 252 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    У цій грі ти зіткнешся зі знаменитими стихіями – Вогнем і Водою. Сьогодні мова піде про дуже цікаву історію, тому що наші герої реально впутались в дещо дивну ситуацію. Але це зовсім не означає, що цим все і закінчиться. Навпаки, пригоди тільки починаються, і тільки ти можеш допомогти друзям розрулити все.

    Отже, Вогонь і Вода перебувають з прибульцями в одній компанії. Звичайно, не в дружбі. Як воно водиться, НЛО-шники є їх найлютішими ворогами. Тепер ти повинен допомогти відважним хлопчика і дівчинка впоратися з усіма витікаючими з цієї історії наслідками. Гра так і називається – Проти прибульців. Тут тобі треба покликати на допомогу всі сили, тому що тобі доведеться розправитися з кожним представником неземної цивілізації. Як ти розумієш, що мова йде про боротьбу не на життя, а на смерть, швидше за все.

    Хлопці знаходяться на землі, мається на увазі внизу. У той час як їхні вороги літають високо в небі, пускаючи на наших хлопців весь час вогонь. Персонажі повинні не тільки відбиватися від атак, але ще й встигати збирати бонуси. Тобі на шляху будуть попадатися дорогоцінні камені – білі і червоні. Перші повинна збирати дівчинка, а другі – хлопчик.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам