Гра Втеча Прибульців

    Ігри » Ігри Втеча » Гра Втеча Прибульців

    Опис Гри:

    Хочеш провести час незабутньо? Що ж, у тебе є така можливість. Потрібно всього лише зайти у гру Втеча Друзів 2, де ти зможеш познайомитися з двома прикольними товаришами. Все б нічого, тільки от з нашими друзями трапилася біда – хлопці застрягли в якомусь дивному лабіринті. Тобі потрібно допомогти друзі вибратися звідси. І зробити це бажано як можна швидше. Починай прямо зараз, щоб запустити процес.

    Отже, відразу ж слід зазначити, що гейм багаторівневий. А це означає, що на кожному новому левел тебе чекають нові перепони, перешкоди, таємниці і секрети. Як би там не було, тобі потрібно вирішити всі ці звалилися на голову проблеми в максимально швидкому режимі, щоб встигнути вибратися з цього місця вчасно.

    Серед обов'язків, які ти будеш виконувати найближчим часом, ти знайдеш пошук потрібних предметів, рішення завдань і шарад, пошук ключів для відкриття дверей, перемикання важелів і кнопок і так далі. Ключем до перемоги стане допомога, яку персонажі повинні надавати один одному протягом всієї гри. І приємна новина – ти можеш пограти в гейм удвох з другом, адже тут передбачений і такий режим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам