Гра Взрывалка Стрілялка Гарбузами

    Ігри » Ігри Взрывалки » Гра Взрывалка Стрілялка Гарбузами

    Опис Гри:

    Гра Постріл Гарбузом дуже весела. Скоро наближається Хеллоуїн, і ти можеш взяти в цьому святі безпосередню участь. Допоможуть тобі в цьому найближчі друзі – гарбуза. Тільки, на жаль, ці овочі ще недостатньо дозріли, однак це зовсім не означає, що вони не мають права красуватися в переддень Дня Всіх Святих. Але саме так думають великі гарбузи – вони не дають малюки проходу, вважаючи, що їх час ще не настав.

    Маленькі гарбузики вирішили показати великим овочам, де їх місце, вони вирішили довести, на що здатні. Для цієї мети малюки організували полювання на своїх старших побратимів. Тобі потрібно озброїтися зеленим овочем і вистрілити їм у бік великих овочів. Заковика полягає в тому, що тобі на все про все виділяється обмежена кількість спроб, за які тобі треба розібратися з усіма без винятку кривдниками.

    Іноді на твою голову будуть падати солодощі. Це і є твої бонуси. Чим більше цукерок ти зможеш зібрати, тим краще, тому що окуляри на твоєму рахунку будуть тільки рости і рости. А чим більше балів, тим краще, адже тим більше шансів перемогти. Саме цього ми тобі бажаємо. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам