Гра Взрывалка: Коти Камікадзе

    Ігри » Ігри Взрывалки » Гра Взрывалка: Коти Камікадзе

    Опис Гри:

    Гра Коти Камікадзе дуже смішна. Уяви тільки, дії гейми розгортаються в державі, де проживають одні тільки коти. І все у них добре, життя складається чудово, навіть краще нікуди. Але ось в один сонячний день прямо з пекла прийшов на котячі землі злий маг і вирішив створити свою країну на території імперії кішок. Плани у загарбника підступні і злі, але от чи вдасться їх втілити? Можливо, і немає, особливо якщо в гру вступить такий відважний і сміливий хлопець, як ти.

    Коти не збираються віддавати свої землі кому. Саме з метою захисту кішки створили власну армію з камікадзе. Це такі коти, які вміють керувати літальними апаратами і готові на все, лише б показати ворогові, де зимують раки. Кажучи простими словами, камікадзе забирається в кабінку літака, вирушаючи в політ і розуміючи, що це їхні останні хвилини життя. Адже далі станеться вибух, і не тільки вороги, а й пілот помре.

    Отже, ти граєш за одного з камікадзе. Цей хлопець сідає в кабіну пілота і починає летіти в бік перебування противника. Тобі потрібно врізатися в літаючий апарат ворога, при цьому спробувати створити ланцюгову реакцію, щоб внаслідок вибуху загинуло як можна більшу кількість супротивників. Перемога буде зарахована тільки в тому випадку, коли всі вороги будуть знищені.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам