Гра Прибирання в будинку Вінкс: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Прибирання - грати онлайн безкоштовно! » Гра Прибирання в будинку Вінкс: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 921 очок, Голосів: 217

    Опис Гри:

    Улюблені персонажі з Вінкс зібрались дружно зробити генеральне прибирання. Допоможи чарівним красуням зробити його простіше і швидше в грі Прибирання в будинку Винкс!

    Багато хто думає, що дівчата дуже педантичні - всі до єдиної, а, відповідно, і в хаті в них ні пилинки! Але, звичайно, так не завжди буває, як би самим дівчатам цього не хотілося. Адже кожен день є стільки різноманітних справ. І всі їх необхідно встигнути зробити! А персонажам Вінкс, крім інших дівчачих занять, доводиться ще й світ рятувати! Про яке тут щоденне прибирання може йти мова? Але підтримувати чистоту все-таки вкрай важливо. Навіть якщо займаєш дуже відповідальний пост. Навіть якщо діти плачуть. І навіть якщо ти - справжня супер-героїня! Адже без порядку ніякого домашнього затишку домогтися неможливо.

    Якщо ж у будні ніяк не вдається приділити трохи часу на підтримання чистоти, приготуйся на вихідних до цього генерального прибирання! Нехай навіть доведеться витратити досить багато часу і сил, зате скільки задоволення ти отримаєш! А твої улюблениці Вінкс будуть дуже тобі вдячні, якщо ти допоможеш їм навести ідеальний порядок в оселі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам