Гра Равлик Боб 3: В Єгипті

    Ігри » Ігри Равлик » Гра Равлик Боб 3: В Єгипті

    Оцінка: 4070 очок, Голосів: 928

    Опис Гри:

    Равлик Боб дуже добрий і хороший друг. Але є у Боба один недолік - він дуже неуважний і дуже допитливий. Під час захоплюючої поїздки в Єгипет цікавість Боба зіграла з ним дуже недобрий жарт. Хоча, це дивлячись з якого боку подивитися...

    Виявилось, що у всіх музеях світу просять не чіпати експонати руками не тільки із-за боязні, що необережні відвідувачі можуть їх пошкодити, якщо не вкрасти, якщо тому сприяє невеликий розмір артефактів. Торкатись до старожитностей забороняють тому, що турбуються про безпеку самих відвідувачів, адже властивостей багатьох старовинних експонатів не знають і самі дослідники! І треба ж було Бобу піддатися цікавості саме в Єгипті, де історія так тісно пов'язана з древньою магією і містикою. Під час екскурсії він необережно доторкнувся до особливо цікавого експонату, і... опинився в Давньому Єгипті! Боб випадково знайшов просторово-часовий портал, і ніякими силами екскурсоводові не вдалося утримати недбайливого відвідувача в нашому часі.

    Допоможи Бобу повернутись додому. Пройди разом з ним різні маршрути, приготовані для кожного окремого рівня. Ти повинен не тільки стежити за переміщеннями допитливого равлика, щоб Боб не втік випадково ще далі в часі, але і оберігати його від всіляких пасток. Йому ніяк не вибратись без твоєї допомоги, адже лише тобі під силу застосовувати механізми, завдяки яким можна подолати маршрут.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам