Гра Захист Башти від Монстрів 2

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Башти від Монстрів 2

    Опис Гри:

    Моторошні кровожерливі монстри ні за що не залишать в спокої цю планету. Що ж робити? Можна здатися без бою, віддати всі скарби і передати владу володареві, або ж, зібрати сили і волю в кулак і, зрозуміло, дати гідну відсіч. Ця гра для тих, хто віддає перевагу другий варіант розвитку подій. Якщо здаватися – не по тобі, тоді ласкаво просимо в гру, де належить битися до переможного кінця з огидними злими чудовиськами – прибульцями з іншої планети.

    Втім, хвилюватися не варто, адже гра пропонує дуже потужний арсенал зброї. На твоїй стороні новітні розробки людства – розумні роботи і мають вражаючу силу дії бойові машини. Залишилося тільки розставити їх належним чином, і спостерігати за тим, як вони почнуть системно знищувати противника.

    Гра передбачає десять рівнів складності. Кожен рівень ділиться на кілька етапів нападу. Проходячи кожен етап ти отримуєш додаткові гроші, за які можеш купити більш сучасну зброю. Не допусти, щоб монстри пройшли через портал, який приведе їх на Землю і дозволить почати операцію зі знищення людського роду.

    Керуй і перемагай разом з грою Monsters TD 2

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам