Гра Захист Башти від Піратів 2

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Башти від Піратів 2

    Опис Гри:

    Разом з грою Cake Pirate 2 тобі доведеться перенестися на мальовничий піратський острів, що омивається блакитними водами карибського басейну. Де-то в його надрах ховається скриня з незліченними багатствами. Уяви, що ти вже відшукав його і готовий привласнити собі, однак злісні пірати, які б підкорили моря і океани, дізналися про це. Їх корабель ще дуже далеко і, на жаль, вони не зможуть дістатися на острів до того, як ти покинеш. Тому вони придумали інший вихід – нацькувати на тебе жахливих чудовиськ, які тільки й чекають того, щоб поласувати людською плоттю.

    Однак у тебе є дуже великий потенціал в плані різних вигадок. І ти, звісно, не віддаси скарби просто так. За дні перебування на острові ти вже відбудував кілька веж зі зброєю. Залишилося застосувати їх і випробувати в дії.

    Встанови вежі на суші і отстреливай мешканців морів, які будуть намагатися дістатися до скарбу. Не дай їм дійти до жовтої стрілки в лівому нижньому кутку.

    Морська атмосфера, чудова графіка, шикарні краєвиди і гарна мелодія – що ще потрібно для підняття бойового духу? Бажаємо насолодитися грою цілком і повністю!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам