Гра Захист Вежі: Зберігач Хащі 2

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Вежі: Зберігач Хащі 2

    Опис Гри:

    Гра з відмінною графікою і фентезійним сюжетом призначена якраз для шанувальників магії і всього, що з нею пов'язано. Включивши іграшку Зберігач Хащі 2 ти опинишся в таємничому, зачарованому лісі, повному всяких чарівних створінь. Завдяки прекрасно промальованим деталей, у тебе є унікальна можливість, буквально відчути себе у вирі всіх подій.

    А події обіцяють бути дуже і дуже захоплюючими. Темний і таємничий ліс зберігає в собі величезну кількість магічних артефактів, здатних подарувати тим, хто ними володіє, силу, надприродні здібності або навіть безсмертя.

    - Уяви, що ти є зберігачем лісу, в підпорядкуванні у якого ціла армія духів, магічних істот і чарівників, покликаних допомогти тобі. Ти є не тільки охоронцем лісу, але і єдиним захисників таємниць і артефактів, які він приховує. Так сталося, що про таємничих кристалах всесилля дізналися підступні монстри з сусідніх лісів, і, звичайно ж, задумали заволодіти ними.

    Ти повинен докласти всі свої сили і скористатися також кмітливістю і хитрістю, щоб не дозволити ворогам викрасти кристали. Для цього використовуй за призначенням сили всіх своїх помічників: установлюй магічні вежі, використовуй відлякують монстрів реліквії та інші штуковини, щоб утримати ворожу армію.

    Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам