Гра Захист Башти і Острова від вікінгів

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Башти і Острова від вікінгів

    Опис Гри:

    Весь золотий резерв племені вікінгів знайшов своє пристанище на одному з островів світового океану. Вікінги – неспокійний народ, у якого є велика кількість ворогів. Постійні війни, боротьба за території і влада породила неймовірну кількість ворожих по відношенню до племені, на чиєму боці тобі належить виступити, угруповань. Якимось чином хтось з недругів пронюхав про золото, захований на острові і, звичайно ж, задався метою негайно його викрасти.

    Але наші вікінги не так прості, як може здатися. Вони, зрозуміло, не залишили свої скарби без охорони. День і ніч над златом чатують добре підготовлені армії. Уяви, що ти їх полководець, і тобі належить відбити безліч атак.

    На відміну від інших ігор про захист замку в грі Війна Вікінгів дія здебільшого відбувається на воді, де немає чітко визначених шляхів підступу. Це означає, що ворожий корабель може підпливти з іншого боку, а значить, перш ніж встановлювати бойову вежу, треба добре подумати.

    На перших етапах територія, за яку тобі доведеться поборотися, являє собою маленький непримітний острівець, а арсенал зброї складається тільки із стрільців з лука і кількох воїнів, озброєних мечами. Але, чим далі ти будеш пересуватися по рівнях – тим вище ймовірність битися по-справжньому глобальних територіях.

    Не забувай оцінювати підступи до острова і організуй гідну оборону на суші. З таким підходом до справи у тебе неодмінно все вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам