Гра Захист Бази: Варкрафт 3

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Бази: Варкрафт 3

    Опис Гри:

    Гра WarCraft III Tower Defense – це адреналін, емоції, екшн і просто чудова графіка, а ще неймовірно цікавий сюжет! Дана іграшка гранично популярною на просторах Інтернету, тому ти напевно вже знайомий з основними функціями. Якщо ж ні, ми зараз тобі все детально розповімо. Одне тільки можемо заявити наперед – грати сто відсотків варто!

    Отже, в цьому геймі ти зустрінешся з неймовірно величезним кількістю монстром. Кожен з них то і справа намагається тебе зжерти, але адже ти розумніший збіговиська тупих створінь? Тоді вперед! Покажи, на що ти здатний!

    Коли гейм запуститься, ти побачиш доріжку, яка заповнена жахливими створіннями – монстрами. Останніх тут зібралося таке неймовірно величезна кількість, що словами описати цей феномен не представляється можливим. Потрібно все бачити своїми очима. Твоє завдання полягає в тому, щоб знищувати монстрів на шляху їх досягнення до мети, якою є кінець стежки. Ти можеш вбити гадів з допомогою грамотної розстановки фортець по периметру лабіринту. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам