Гра Захист Башти від комах

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Башти від комах

    Опис Гри:

    Гра Insect Wave розповість тобі, як потрібно правильно боротися з комахами. Звичайно, це вираз дещо перебільшено, тому що ми не збираємося рекламувати тут кошти за знищення шкідників. Однак у тебе є можливість побувати на війні бджіл.

    Отже, твоє завдання полягає в тому, щоб зробити все можливе, аби ці комахи не дісталися до виходу. Якщо таке трапиться, можеш бути впевненим, щоб ти будеш повністю весь покусаним бджолами. А ще всі запаси меду будуть поцуплено.

    Щоб не допустити такого повороту подій, потрібно розставити ввірені тобі башточки. Постав спочатку одну споруду, подивися, наскільки ефективно воно працює. Потім, зробивши певні висновки, возведи другу вежу, потім третю і так далі до тих пір, поки ти не расправишься з усіма бджолами.

    Може, на перших порах тобі не все буде зрозуміло, проте з часом ти вольешься в процес, вникнеш у ситуацію ще більше і неодмінно зрубаєш фішку – суть гри. Тому що насправді гейм дійсно варто уваги. Подумай сам – гра за принципом захисту замку, тільки замість цього тут вулик з бджолами. Круто адже, чи не так? Так що поринай з головою в ігровий процес, і удача буде прихильною до тебе!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам