Гра Захист Замку від Монстрів

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Замку від Монстрів

    Опис Гри:

    Гра Anti Monsters не може похвалитися складним сюжетом або цікавим характером героїв. Однак ці нюанси не означають, що гейм нецікавий. Все навпаки – ця проста, на перший погляд, іграшка здатна затягнути тебе на довгий час. Не віриш? Так що ж зволікати? Перевіряй прямо зараз, і ти неодмінно сам у всьому зможеш переконатися!

    Так, гейм побудований на принципі захисту. Тут тобі необхідно оборонити землю від навали монстрів. Давно тобі доводилося битися з чудовиськами? Якщо ні, то цей гейм – відмінний варіант зробити це прямо тут і зараз!

    Тобі потрібно побудувати ряд башт. З допомогою таких фортець ти зможеш забезпечити ефективну лінію захисту за самий короткий часовий проміжок. Також зверни увагу на можливість здійснювати постріли. Як тільки вежі будуть розставлені по своїх місцях, ти зможеш вдатися до зброї, щоб не тільки не дати противнику проникнути на твою територію, але і щоб знищити його раз і назавжди. Таким чином, ти убезпечиш себе від подальших можливостей атак ворогів. Іноді ти будеш отримувати бонуси. Точніше, не зовсім отримувати – ці плюшки тобі доведеться купити в спеціальному магазині. Де брати гроші? Все дуже просто – за кожне правильно зроблене рух ти будеш нагороджений віртуальною валютою, а що з нею робити далі, ти вже і так знаєш. Так що залишилося тільки натиснути кнопку старту і з головою поринути в незабутні пригоди. Повір, гейм тобі сподобається як жоден інший. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам