Гра Захист овець від вовків

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист овець від вовків

    Опис Гри:

    великий Поганий вовк – це захоплююча гра, в якій потрібно захищати овець. Вони мирно сплять у своєму маленькому хліві, на який періодично нападають вовчі зграї, що виходять з лісу. Але технології не стоять на місці навіть у вівчарських господарствах. Власник овець обзавівся супер новими технологіями, здатними швидко і якісно відбивати атаки волков.

    Для початку тобі потрібно вибрати зброю, з допомогою якого ти хочеш битися з вовком. Наприклад, це може бути вогонь, вода, заморожування або навіть блискавка. Кожна зброя має свою ціну і ступінь ефективності.

    У центрі поля стоїть важіль, який активізує зброю, а також випускає ядра, здатні боротися з вовками. Натискай на пробіл, щоб запустити його в дію. Як тільки погані злі вовки почнуть атаку, не спи, вбивай їх і ні за яких обставин не дозволяй дістатися до овечого хліва.

    Гра Великий Поганий Вовк дуже барвиста і динамічна, вона підійде в якості розваги будь-якій дитині і навіть заскучавшему дорослому. Бажаємо перемогти всіх вовків і зберегти овець.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам