Гра Захист лицарського замку

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист лицарського замку

    Опис Гри:

    У грі лицарському замку, що нагадує за типом інші іграшки з жанру " Захист фортеці, тобі належить не тільки керувати ходом всієї військової операції, але і стати безпосереднім учасником бойових дій. Яким чином запитаєш ти? Все просто. Перевтілься в лицаря і почни захист свого будинку від монстрів, магів і піхоти, які тільки про те й мріють, щоб якомога швидше почати господарювати в твоєму замку.

    Дарма кажуть, що один у полі не воїн. У цій грі ми пропонуємо повністю спростувати цю приказку і виступити в одноосібної війні проти жахливих загарбників.

    Для початку єдиним твоїм зброєю є тільки меч. Але після вбивства кількох ворогів, ти зможеш обзавестися додатковими вміннями: наприклад, кидати вогняні кулі, ставити забійні блок-пости або запускати в супротивникам круглими важкими каменями. Тільки зверни увагу на той факт, що після використання додаткового зброї приблизно 15 секунд ти не можеш скористатися ним повторно. Тому намагайся вдаватися до нього лише у випадках крайньої необхідності.

    Приємним бонусом у грі Лицарський замок є те, що навіть після смерті, наш герой воскресає. Однак за цей час багато вороги можуть пробратися до замку майже впритул, а значить, доведеться зібрати всю волю в кулак, щоб відбити атаку не тільки наступаючої армії, але й тих, хто відчуває себе в стінах замку господарем.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам