Гра Захист Домашнього Замку

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Домашнього Замку

    Опис Гри:

    Всім відомо, що діти дуже не люблять робити домашні завдання з великою неохотою збираються в школу. У цій грі ти можеш виплеснути весь свій протест щодо домашніх завдань. Однак не радимо робити все так, як пропонується в грі. Все ж основний плацдарм для отримання необхідних життєвих знань це, звичайно ж школа. А ця онлайн-гра призначена виключно для розваги і моральної розрядки.

    Отже, що ж ми бачимо перед собою? Ігрове поле дуже нагадує шкільну дошку. На ній зображені обриси доріжки. А в самому кінці ми бачимо рюкзак.

    Жменька учнів дуже не хоче йти в школу і збирати свої рюкзаки. Твоє завдання розставити дітей так, щоб вони знищили шкільне приладдя, які прагнуть потрапити в рюкзак.

    На початку гри ти можеш розставити на дошці лише двох дітей. Але пізніше в залежності від того, скільки олівців, ручок, нот і літачків ти знищиш, кількість дітей, а разом з ними і вогневих точок, може бути збільшено.

    Грай з запалом! Бажаємо удачі! І радимо починати грати в цю гру тільки після того, коли всі уроки будуть зроблені, а все шкільне приладдя – складені в рюкзак.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам