Гра Захист Робочого Столу від Скріпок

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Робочого Столу від Скріпок

    Опис Гри:

    Гра для шанувальників комп'ютерних онлайн-ігор з хитромудрим і неординарним сюжетом. Маленькі чорні чоловічки – жителі комп'ютерів, втомилися від своєї нудної життя і служби людям. Їх план простий – втекти і почати жити в реальному світі. Однак віртуального і реального на одній площині, на жаль, не місце. Ні в якому разі не можна допустити, щоб мешканці комп'ютерних мереж вирвалися з робочого столу в реальний світ. Що ж робити?

    На площині перед монітором, через який прориваються назовні чорні чоловічки, слід вибудувати в правильному порядку допоміжні офісні приналежності, серед яких знайдеться ручка, скріпки, лінійка, калькулятор, степлер та інші. Саме вони затримають чорних чоловічків і не дадуть їм вирватися за межі поля. Однак поставити їх потрібно як можна грамотніше. Наприклад, шеренги з твоїх союзників мають всі шанси перекрити дорогу ворогові і затримати їх в одному місці, завдяки чому можливий обстріл з більш згубним для противника результатом.

    Іноді з монітора будуть виходити не зовсім звичні істоти, як, наприклад, магнітний чоловічок або літаючі роти. Їх можна знищити завдяки великій кількості різної зброї. Тому, радимо не зациклюватися на чомусь одному.

    Під час ігрового акта можна додавати додаткові атакуючі позиції своїх підопічних. Гра відрізняється простою, але кумедною графікою і дуже напруженим музичним супроводом.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам