Гра Знайди Відмінності з Барбі

    Ігри » Ігри Знайди відмінності » Гра Знайди Відмінності з Барбі

    Опис Гри:

    Лялька Барбі, яка вважається еталоном краси, просить тебе допомогти їй у грі Барбі Знайди Відмінності. Як вже стає зрозумілим, тут необхідно напружити не тільки зір, але і відмінність, а ще доведеться працювати оперативно. Чому? Читай далі, щоб отримати відповідь на це питання.

    У грі ти побачиш багато фотографій з Барбі. Причому картинки будуть повторюватися, так що тільки одна з фоток буде справжньою, в той час як друга – підробкою. Тобі доведеться відшукати, що ж є таке на цій фотографії, чого немає на підробленою. Для цього знаходь відмінності і відзначай їх червоним кружечком. Як тільки ти доторкнешся мишкою відмінності, це місце автоматично буде обведено, щоб тобі було простіше грати далі. Щоб не ставати на одні й ті ж граблі двічі, так сказати.

    У грі ти помітиш годинник, які постійно будуть тікать. Однак це не означає, що гейм на час. Годинник просто відраховує, скільки хвилин ти проведеш в іграшці. За кожне правильне відміну ти будеш нагороджений балами, а твій призовий рахунок буде збільшуватися на очах. Однак якщо ти зробиш неправильний крок, тобто клацнете по тому місцю, де, як тобі здається, перебуває відмінність, але насправді нічого подібного тут немає, кількість твоїх окулярів відразу ж зменшитися. Як бачиш, схема за принципом клікати де завгодно, може знайду відміну, не прокотить. Тут потрібно заздалегідь відшукувати очима відмінні моменти, і тільки потім відзначати їх кружечком.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам