Гра Збери машину і доберись до гелікоптера: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Зомбі » Гра Збери машину і доберись до гелікоптера: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 7814 очок, Голосів: 1744

    Опис Гри:

    У грі Збери машину і доберись до вертольота як видно вже з назви, справа не тільки в безглуздому бродінні по лабіринтах вулиць. Тут треба включати кмітливість, а це не кожному під силу. Але інакше ніяк, адже мова йде про твоє життя! Герой залишається один у всьому автосервісі, де більше ні душі. Зовні тим часом збираються полчища небезпечних зомбаків! Вони навіть пробираються всередину, з бажанням неодмінно з'їсти нашого героя!

    І тут починається найцікавіше: замість того, щоб впасти в паніку, як це було б з будь ким на цьому місці, герой приймає виважене рішення. Під його рукою є машина, але неробоча. Вона може проїхати тільки малий відрізок шляху до його мети. Але якщо герой буде уважним і встигатиме відстрілювати нахабних монстрів, у нього будуть додаватись гроші на апгрейд машини, і значить він зможе проїхати ще трохи шляху.

    Кожен новий кілометр збільшує твою скарбничку. Зрештою, є шанс отримати і турбоприскорювач, який доставить тебе прямо до мети - до вертольота, на якому можна полетіти з проклятого міста. Гра Збери машину і доберись до вертольота поєднує в собі просту зомбі-стрілялку і інтерактивну гру з завданнями.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам