Гра Поліцейський проти зомбі: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Зомбі » Гра Поліцейський проти зомбі: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 1948 очок, Голосів: 446

    Опис Гри:

    Робота поліцейського завжди була непростою. За службовим обов'язком доводиться деколи мати справу з усякими запеклими негідниками. Але це квіточки, як показує гра Поліцейський проти зомбі, не буває нічого гірше, ніж скупчення голодних зомбаків, не щадних нікого! І щоб місто спало спокійно, обов'язок поліцейського - знищити всіх монстрів.

    Подивимось правді в очі, якщо зомбі-апокаліпсис настане і в нашому місті, то хто буде протистояти ходячим мерцям? Неіснуючі супергерої? Якщо б! На війну з зомбі уряд відправить першим ділом поліцію! І звичайні поліцейські повинні будуть стати героями, так як це показано в грі Поліцейський проти зомбі.

    Як у справжнього поліцейського, у тебе є зброя на вибір. Для ближнього бою підійде і холодна зброя. Ти зможеш ним розрубати зомбаків на дрібні шматочки. Але для дальніх цілей немає нічого краще гвинтівки. І, до речі, уряд піклується про своїх службовців, тому тобі регулярно будуть надсилати поповнення боєприпасів, скидаючи їх прямо з неба. Встигай підбирати їх і заряджатись, і чим більше ти вб'єш кривавих виродків, тим більшою буде сума твоєї фінальної винагороди!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам