Гра Вікінги захищаються від зомбі: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Зомбі » Гра Вікінги захищаються від зомбі: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 1489 очок, Голосів: 361

    Опис Гри:

    Вікінги завжди були символом крутих воїнів, які не знають страху і поразки. За легендами, скандинавські воїни жорстко розправлялися з усіма своїми ворогами, і навіть боролися зі всякою нечистю. Напевно, їм доводилось втоптувати в землю і настирних живих мерців. Спробуй і ти себе в ролі вікінга у новій грі Вікінги захищаються від зомбі!

    Скандинавські землі населення захищало величезними глухими стінами, які були непробивні для ворожих народів. Але що робити, якщо тепер місто атакують не сусіди-люди, а оживші зомбі! Страшні чудовиська не знають перешкод, і не будуть сумніватись, коли наблизяться до фортеці. Вони тут тільки для однієї мети - захопити місто і зжерти всіх мешканців! Не дозволь їм цього зробити!

    Зомбі в грі Вікінги захищаються від зомбі володіють нелюдською силою, вони цілком готові проламувати стіни, щоб пробитись всередину. Не дозволь їм навіть наблизитись до стін! Цілься в кровожерливих зомбаків ножами, цілься старанно так як від кожного вбитого ворога на твій рахунок надійдуть гроші. І навіть, якщо фортеця в деяких місцях пробита, гроші допоможуть тобі її відбудувати заново до нового нашестя живих мерців

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам