Гра Зума: Піратське пригода

    Ігри » Ігри Зума » Гра Зума: Піратське пригода

    Опис Гри:

    Пірати споконвіку безперешкодно і безкарно розбійничають в морях і океанах, організовуючи грабежі різних судів: торговельних і туристичних кораблів, човнів і королівських фрегатів. Всім нам добре відомо, що улюбленим видом діяльності піратів крім розбою є також пошук різних скарбів. Однак королівським полкам потрібно якимось чином відновити справедливість і не дати піратам дістатися до місця, де зберігаються численні багатства. Хто добереться до скарбів першим: армія короля або збіговисько розбійників залежить тільки від тебе. Армія вже розставила свої гармати і чекає набігу піратів.

    Гра з серії Зуми. Тут тобі доведеться уявити, що різнокольорові кулі – це пірати, стрімко прямують до місця на карті, де заховані скарби. Що потрібно зробити? Звичайно ж винищити всіх негідників.

    Запускай різнокольоровими ядрами кольорові кулі, знищуючи їх. Це допоможе тобі виграти і першому дістатися до скарбів. Не дай піратам шансу збагатитися таким нечесним і підступним шляхом.

    Удачі тобі на службі у бравого короля. Сподіваємося, з твоєю допомогою королівська скарбниця поповниться золотом і коштовним камінням, а гаманці піратів спорожніють. У твоєму розпорядженні цілих дві гармати – дерзай.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам