Гра Зума: Атака Кульок

    Ігри » Ігри Зума » Гра Зума: Атака Кульок

    Опис Гри:

    Гра Balls Attack чимось нагадує Зуму. Точніше не чимось, а це і є Зума, тільки в дещо іншому і незвичному для нас виконанні.

    Отже, після запуску гри твій герой знаходиться в центрі. Пізніше ти помітиш, як фігурки починають рухатися навколо твого героя. Начебто все ок, пішаки ходячи по колу. Однак дивись в обидва, бо настане момент, коли предмети почнуть потихеньку стрибати в діру, що знаходиться в самому низу екрана. Допустити подібного обставини справ ніяк не можна, адже гра відразу ж закінчиться. А адже це тільки початок, попереду тебе чекає величезна кількість левелів, кожен з яких необхідно пройти, щоб перемогти. Так що старайся не схибити відразу ж, а потім ти призвичаїшся виконувати свої обов'язки правильно, і тобі не складе особливих труднощів домогтися успіху.

    Так от, коли ти побачиш, що деякі фігурки направляються до рятівного отвору, тобі тут же треба стріляти по них. Тільки робити це ти зможеш за однієї умови. А саме – якщо твій постріл буде спрямований на групку фігурок одного і того ж кольору.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам