Гра Коні: Стрибки Даші

    Ігри » Кінь Ігри » Гра Коні: Стрибки Даші

    Опис Гри:

    Любиш мультфільми? В цьому геймі ти зможеш ближче познайомитися з однією з улюблених героїнь багатьох дітлахів. Гра називається Даша Бере участь у Скачках. Напевно це назва тобі багато про що може розповісти. Так, тут бере участь відомий слідопит, і ця дівчинка буде стрибати на кониках. Але не заради розваги, а щоб домогтися перемоги, залишивши всіх інших суперників далеко позаду.

    Дії гейми розгортаються на іподромі, куди прийшла Даша, щоб записатися на кінні змагання. Крім цієї знаменитої дівчини, ти також зустрінеш і інших, не менш відомих персонажів, які прийшли сюди з цієї ж мета. Наприклад, красуня Барбі і меткий хлопець Маріо. Крім них, ти побачиш ще багато мультиплікаційних зірок світового масштабу.

    Хто переможе в перегонах? Напевно, відповідь на це питання відомий тільки тобі одному. Тільки ти можеш керувати персонажем так, щоб він опинився біля фінішу першим. Крім того, що доведеться гнати, що є сечі, так ще й перешкоди потрібно навчитися обходити. Все це і багато іншого на тебе чекає в цьому веселому і безтурботний геймі. Бажаємо перемоги!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам