Гра Стрибки на Коні 3Д

    Ігри » Кінь Ігри » Гра Стрибки на Коні 3Д

    Опис Гри:

    Якщо ти любиш коней, ти просто зобов'язаний спробувати гру Стрибки на Коні 3Д. Ця іграшка привертає увагу, в першу чергу, завдяки неймовірно якісній графіці і форматом, в якому вона виконана. Як ти розумієш, всі дії будуть відбуватися ніби насправді. Тобі має сподобатися. Приєднуйся!

    У грі є тренувальна площадка, де ти опинишся відразу ж після запуску гейми. У тебе є конячка, яку потрібно осідлати і провести крізь всі перешкоди, розставлені на території.

    Однак перед стартом гри не забудь вибрати коня. Насамперед ти повинен відчути тяжіння до обраного персонажу – тільки в такому випадку прогулянка обіцяє бути незабутнім і повним вражень.

    Також потрібно вибрати швидкість, на якій ти б хотів пересуватися. Далі ти опинишся на ігровому полі з перешкодами. Тут потрібно починати стрибки. Для цього треба натиснути кнопку пробіл. Не засмучуйся, якщо з першого разу щось не буде виходити. Адже з кожним новим забігом ти будеш купувати впевненість у своїх силах, а значить, будеш ставати все більш і більш досвідченим вершником.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам