Гра Єгипетська Кінь: Стрибки Через Перешкоди

    Ігри » Кінь Ігри » Гра Єгипетська Кінь: Стрибки Через Перешкоди

    Опис Гри:

    Любиш коней? Тоді ласкаво просимо в гру Єгипетська Кінь, де тебе чекають неймовірні пригоди. Дії гейми розгортаються десь у пустелі, і тут дуже повно різних ворогів. Якщо озирнутися, то можна помітити і небезпечних кобр, і страшних черепах, і отруйних варанів. Ясна річ, що зустріч з такими супротивниками не принесе нічого хорошого, так що всіх їх треба обходити десятою дорогою.

    Ти керуєш дівчиною. Ця красуня знає, як правильно управляти конем, так що не звертай уваги, що в якості головного героя виступає особа жіночої статі. Завдання гри полягає в тому, щоб провести нашого персонажа через всі біди і негаразди, які чекають її на такому нелегкому шляху. Головне в цій грі – дістатися до води перш, ніж кінь наткнеться на те чи інше перешкода, інакше в такому ході подій нічого хорошого очікувати не варто, а про перемогу і зовсім забути можна.

    Гейм складається з шести ігрових левелів. Кожен рівень являє собою різні місії, завдання, маршрути. Словом, всі етапи різні, так що гра обіцяє бути неймовірно цікавою, неповторною і різноманітною. І ще – чим далі в грі ти будеш проходити, тим більше підвищується рівень складності. Так що будь готовим до всього.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам