Рольова Гра: Зомбі Середньовіччя

    Ігри » Рольові Ігри » Рольова Гра: Зомбі Середньовіччя

    Опис Гри:

    Любиш онлайн іграшки зомбі? А як щодо періоду Середньовіччя? Якщо ти любитель цих двох жанрів, вважай, що спеціально для тебе придумана гра Зомбі Середньовіччя. Історія розповідає, що кожні п'ятсот років на землі королівства нападають зомбаки. Виходить, що раз у тисячоліття страждають люди, і це було помічено на протязі багатьох тисячоліть. Що робити? Адже не можна ж залишити все, як є. Потрібно зробити так, щоб цей раз виявився для ворогів останнім.

    Саме ти стаєш відповідальним за знищення зомбі. Так що збирай речі і йди в село, де все це відбувається. Для початку вивчи ситуацію, розпитай місцевих людей, а потім починай погоню за ворогом. Разом з цим і починається найцікавіша частина гри. Так, гейм нагадує собою квест, де для тебе є багато загадок, багато таємниць і багато прихованих ходів. На всі ці питання тобі належить дати відповіді. А ще не забувай, що ти все-таки вирушив на війну. Так що попереду ще й бій із зомбаками.

    У процесі гри в тебе обов'язково з'явиться можливість прокачати головного героя і його можливості – не упускайте цей шанс, адже з кожним різному ти будеш ставати все сильніше і сильніше. Також не забувай про купівлю зброї та обладунків. Королівство сподівається на тебе – ти не маєш права когось підвести! Гра розроблена в кращому стилі жанру, з прекрасною графікою і незвичайним сюжетом.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам