Рольова Гра: Феодалізм 2

    Ігри » Рольові Ігри » Рольова Гра: Феодалізм 2

    Опис Гри:

    Друга частина знаменитого гейми гра Feudalism 2 покаже тобі мікс RPG і стратегії, в якій застосовується тактика. На цей раз перед тобою стоїть глобальна місія – потрібно заволодіти усіма містами, які доступні в грі. Звичайно, можна зупинитися на одному місті, але навіщо робити все наполовину? Якщо взявся за гру, потрібно всі сили вкинути сюди, щоб показати найкращі результати, чи не так?

    Одразу ж після запуску гри ти побачиш багато персонажів. Усього доступно дванадцять героїв. Відразу ж перед тобою є вибір – кому ж віддати перевагу? Це дуже важливий і відповідальний момент, адже той хлопець, якого ти вибереш зараз, пройде з тобою вогонь, воду і мідні труби як говориться. Тому постарайся не помилитися.

    Далі ти переміщаєшся в селище, яке тобі вже належить. Так, це невелике село з мінімальною кількістю солдатів. Але ж це тільки початок. Адже у тебе є можливість взяти на роботу найманців, а потім, коли ти завоюєш перше місто, можна значно розширити свої володіння і так, крок за кроком, стати володарем світу. Саме підкорення таких вершин ми тобі бажаємо! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам