Рольова Гра: Планета Гідра

    Ігри » Рольові Ігри » Рольова Гра: Планета Гідра

    Опис Гри:

    чи Чув ти що-небудь про планеті Гідра? Напевно, якщо й чув, то тільки в рамках віртуального світу. Тому що саме гра Hydra Planet розповідає про існування такого небесного тіла. Як можна зрозуміти з назви, вся поверхня планети покрита водою. Але мешканці планети не сумують з цього приводу. Навпаки – вони то і справа розважаються і вигадують для цього кожен раз нові способи.

    Сьогодні ти потрапляєш на Гідру, коли її жителі якраз проводять змагання на підводних човнах. Це неймовірно круте видовище! Уяви тільки, який вид відкриється перед тобою всі підводні мешканці здадуться сьогодні. Але пам'ятай, що ти не тільки милуватися видом сюди прийшов, тобі ще і про перемогу потрібно подумати.

    Але щоб почати змагання, для початку кожен учасник споруджує собі підводний човен власними руками. Важко, зате все по-чесному. Ти будеш претендувати на перемогу рівно настільки, наскільки потрудишься в процесі спорудження човни. Так що постарайся зробити так, щоб твій підводний апарат затьмарив всі інші! Нехай перемога не змусить себе чекати!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам