Рольова Гра: Напад Орків і Тролів

    Ігри » Рольові Ігри » Рольова Гра: Напад Орків і Тролів

    Опис Гри:

    Ціле королівство в біді в грі Knight Orc Assault! Тільки подивися, до кордонів країни вже підступають орків і тролів! З такими ворогами, звичайно, краще зайвий раз не зв'язуватися, однак що поробиш, якщо вони перші вирішили напасти на твою територію. Відомо, що потрібно робити – відбивати всі атаки і намагатися у що б то не стало вийти переможцем.

    Зверни увагу, що якщо ти зумієш відбити першу атаку, це не означає, що ти вже виграв. І навіть навпаки, після першого бою розраховуй на найгірший результат, тому що сили ворога стають все потужніше і потужніше після кожного бою. А ще бувають моменти, коли ватажок нечисті бажає взяти участь з тобою в поєдинку – остерігайтеся таких ситуацій, тому що бос дійсно сильний.

    З іншого боку, чим більше ворогів, тим краще, тому що за кожного вбитого ворога ти будеш щедро нагороджений. Так, як тільки супротивник упав до твоїх ніг, відразу ж звертай увагу на монетки, які з нього випадають. Це – твої гроші, які ти зможеш витратити на поліпшення свого війська і самого себе.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам