Розвиваюча гра: Знайти вихід з лабіринту для колобка

    Ігри » Розвиваючі Ігри » Розвиваюча гра: Знайти вихід з лабіринту для колобка

    Опис Гри:

    Гра Лабіринт для Колобка – це гра, яка описує подорож одного ну дуже відомого персонажа. Колобок такий наївний, він думав, що коли втече від дідки і бабки, то всі відразу ж піде як по маслу. Однак не тут-то було, адже ліс, в якому опинився колобок, повний небезпек. Але його треба пройти, адже наш герой не має бажання залишитися в темному лісі до кінця своїх днів.

    Отже, ліс, що нагадує собою лабіринт, сповнений різними мешканцями. Так, тут можна зустріти і зайця, ведмедя з лисицею. Якщо ти пам'ятаєш казку, то для тебе стане не в новинку дізнатися, що всі ці тварини сплять і бачать, як би з'їсти колобка. В твоїх руках зараз знаходиться життя нашого героя. А ще у тебе є унікальна можливість закінчити казку так, як би цього хотілося – з добрим кінцем.

    Отже, якщо ти все зробиш правильно, то допоможеш колобку повернутися у свою сім'ю, де його вже заждалися баба і дід. Для цього необхідно провести героя по всьому неймовірно заплутаним лабіринтом. При цьому потрібно пересуватися обережно, тому що всі хижаки вже роти пороззявляли з надією, що саме в їх пащу впаде колобок. Але нехай чекають вічно, адже цього ніколи не станеться, коли за справу береться такий відповідальний гравець, як ти, чи не правда?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам