Гра на розвиток: Веселе доміно

    Ігри » Розвиваючі Ігри » Гра на розвиток: Веселе доміно

    Опис Гри:

    Гра Веселе Доміно – це розвиваючий гейм, який ідеально підходить для дітей, які не можуть всидіти на місці ні однієї секунди. Як тільки іграшка запуститься, батьки можуть бути впевнені, що їх дитина буде повністю поглинений ігровим процесом. Так що подвійний результат гарантований – і гарно проведений час, і нові отримані знання, а також усовершенствовавшиеся вже наявні.

    В гру потрібно діяти за кількома напрямками. По-перше, потрібно повторювати числа, які будуть з'являтися на екрані. А по-друге, необхідно знаходити однакові картинки, позначати їх і продовжувати пошуки в цьому ж ритмі. Примітно, що, оскільки ми маємо справу з дитячим доміно, кубики оздоблені по-особливому. Так, крім числових значень тут також мають місце бути і красиві, а іноді навіть і смішні малюнки, дивлячись на які настрій одразу ж підніметься.

    Дитині потрібно перетягувати квадратики з допомогою мишки по ігровому полю, як про це говориться в правилах. Головна умова – повинні бути задіяні всі доміношки. Іноді може здаватися, що зробити той чи інший крок не представляється можливим, але завжди можна звернутися за допомогою до дорослих. А тим часом вдасться набити власну руку, і вирішувати таку задачку мало не з закритими очима.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам