Гра Бакуган: Гонка на Тракторі

    Ігри » Гри Бакуган » Гра Бакуган: Гонка на Тракторі

    Опис Гри:

    У грі Бакуган на Тракторі ти побачиш, на що ще здатний цей персонаж. Тому що багато хто думає, що раз бакуган – кулька, то він більше нічого і не вміє, крім як перевертатися з боку на бік. Але не тут-то було. Наш персонаж сьогодні підкорює нові вершини. Йому попався під руку трактор, і герой вирішив спробувати себе в ролі водія цього модерного засоби для пересування. А ти повинен йому в цьому допомогти. І адже допоможеш, чи не так?

    Якщо навіть у тебе щось не буде виходити перший час, зневірятися не варто, адже всього можна навчитися. Але тобі не тільки самому слід отримати нові знання, але і бакугана цьому навчити. І ось саме тут ти можеш зіткнутися з труднощами, а заодно і перевірити, який з тебе педагог.

    Отже, як тільки ти навчишся азам управління трактором, відразу ж вирушай на місцевість, призначену спеціально для їзди на цій машині. Простоти тут не чекай, ти потрапиш на суцільні горби, гори і вибоїни. Так що будь обережним, щоб головний герой не потрапив в аварію, і тоді перемога тобі забезпечена!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам