Гра Бакуган: Гонки на Санях

    Ігри » Гри Бакуган » Гра Бакуган: Гонки на Санях

    Опис Гри:

    Гра Бакуган на Санях дозволить тобі повеселитися на славу. Сьогодні наш головний герой знову збирається йти в гори. Мабуть, йому дуже сподобалась ця місцевість, раз хлопцеві ніяк не вгамується. Однак на цей раз Ден вирішив знову спробувати щось нове, і він для цієї мети взяв з собою сани, щоб спуститися на цій штуковині з найвищої гори всього гірського хребта.

    Тобі потрібно допомогти Бакуганов, щоб цей шлях не став для нього останнім у житті. Управління грою не представляє особливої складності. Потрібно просто озброїтися мишкою і клікати нею що є сечі. Таким чином, ти зможеш минути всі перешкоди. А ще, коли по дорозі побачиш енергетичні кульки, не забувай забити їх з собою.

    Всі твої дії будуть на виду. Полчища глядачів зібралися, щоб побачити настільки знаменитий і небезпечний спуск. Так дай же людям хліба і видовищ! Для цього потрібно витворяти різні трюки під час спуску. Наприклад, ти можеш здійснювати стрибки з трамплінів, і тоді ти почуєш гучні оплески, присвячені такому відважному хлоп'яті, як ти.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам