Гра Бакуган Пазл

    Ігри » Гри Бакуган » Гра Бакуган Пазл

    Опис Гри:

    У грі Shun's Puzzle Brawler ти побачиш найцікавішу в світі головоломку. А розгадати шараду тобі доведеться разом з Шаном Казами – хлопець, який відшукав чергову загадку, підготовлену для хлопця його дідусем. Тепер головний герой то і справа сушить мізки з метою надати відповіді на всі питання як можна швидше.

    Суть гейми полягає в тому, щоб видалити з ігрової області схожі один на одного кульки Бакугани. Зробити це можна за допомогою мишки. Коли ти підвести вказівник миші і клацнете по м'ячиках два рази, вони тут же пропадуть з периметра. Однак цим гра не закінчується, а тільки починається. Тому що на місце зниклих кульок то і справа будуть надходити все нові і нові кругляш. Тобі потрібно знову розправлятися з ними так само, як ти розправлявся з ними до цього.

    Фішка гри полягає в тому, щоб ти зміг протриматися тут як можна більшу кількість часу. З урахуванням того, що кількість кульок буде постійно збільшуватися, зробити це буде не так просто. Однак цілком можливо, ти твоя витримка дасть про себе знати, і ти зумієш побити цей рекорд перебування в грі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам