Гра в Кульки Лінії 98

    Ігри » Ігри Кульки » Гра в Кульки Лінії 98

    Опис Гри:

    Гру Кульки 98, мабуть, вже сміливо можна називати класичною. Зростання популярності цього гейми, напевно, ніколи не впаде. Все більше і більше користувачів стають фанатами іграшки. Так триває ще з минулого століття і, що найцікавіше, така тенденція впевнено зберігається і по сьогоднішній день.

    Що ж так приваблює людей в іграшці? По-перше, це простота управління. У той же час варто відзначити захопливість ігрового процесу. По-друге, управління грою просте, графіка виконана самим якісним чином.

    Отже, що стосується правил гейми, то вони дійсно прості. Тобі не потрібно запам'ятовувати складні комбінації на клавіатурі, щоб приєднатися до гри. Твоє завдання полягає в тому, щоб зібрати колекцію з п'яти однакових кульок (мається на увазі однакових за кольором). Зібрані м'ячики повинні розташовуватися на одній лінії, проте лінія може бути як вертикальною, так і горизонтальною або навіть діагональної.

    Коли тобі вдасться створити ряд з п'яти однакових кульок, вона тут же зникне. Всі твої подальші дії будуть плюсувати кульки з розрахунком по три за один хід. Виходить, що суть гри полягає в стрімкому видаленні кульок в межах ігрової області. У той час як гейм буде всіляко заважати тобі зробити це, додаючи все більше і більше м'ячиків. Тобі потрібно як можна довше протриматися в грі, таким чином, ти заробиш максимальну кількість очок і, можливо, поб'єш всі заявлені раннє рекорди і навіть встановиш свій особистий рекорд. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам