Гра Крутити Кульки

    Ігри » Ігри Кульки » Гра Крутити Кульки

    Опис Гри:

    Гра Геній Кульок – це гейм логічного типу, в якому тобі потрібно дуже багато думати. В принципі, правила іграшки тобі напевно знайомі, тому що подібних ігри останнім часом розвелося дуже багато на просторах Інтернету. І це зовсім не дивно, адже такі гейми дозволяють, і добре провести час, і отримати непогану розрядку для мізків. Отже, приступимо.

    Ти повинен направити свої сили на побудову суцільної прямої з кульок, які потраплять у твоє розпорядження відразу ж після запуску гри. Зверни увагу, що будувати лінію ти можеш тільки з тих м'ячиків, які є однаковими за кольором. Така лінія відразу ж покине ігрове поле, однак тобі тільки того і треба. Взагалі, всі твої подальші дії будуть пов'язані саме з побудову прямої з однакових м'ячиків і подальшого їх зникнення.

    Варто відзначити, що в цій грі оперативність відіграє чи не ключове значення. Як тільки ти впораєшся у відведений час, ти отримаєш бонус – куля золотого кольору, функції якого набагато ширше, ніж функції звичайних м'ячиків. Але пам'ятай, що в процесі гонитви за бонусами не варто забувати і про помилки, які можна зробити в поспіху. Так що в першу чергу дій обдумано.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам