Гра Павутина з Кульок і Ліній

    Ігри » Ігри Кульки » Гра Павутина з Кульок і Ліній

    Опис Гри:

    У грі Павутина Кульок ти пройдеш веселі випробування. Запорука перемоги в цій грі – це підключення мізків, тому що гейм являє собою іграшку логічного типу.

    Відразу варто відзначити, що гра не призначена для людей, які бояться павуків. Якщо ти ставишся до такої категорії, то краще опустити іграшку, тому що тут тебе чекає дуже велика кількість самих різних комах. Не віриш? Тоді швидше запускай гру, щоб побачити все на власні очі!

    Отже, правила гри свідчать, що тобі необхідно зробити клік на камінь, який ти побачиш після запуску гейми. Це повинен бути саме той камінчик, який згодом ти хочеш перемістити в інше місце. А потім тобі потрібно зробити клік саме в тій області, куди ти хочеш пересунути цей предмет. Таким чином, тобі потрібно переставити п'ять каменів в один ряд, щоб ті зникли з поля зору. Але це ще не все. Адже після такої маніпуляції місце зниклих кульок займуть інші камінці, з якими тобі доведеться проробити ті ж дії, щоб вони вийшли з гри. Гейм дуже простий, але в той же час він має властивість затягувати гравця з головою. Так що ти неодмінно проведеш тут найкращий час. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам