Гра Бакуган: Тренування Пам'яті

    Ігри » Гри Бакуган » Гра Бакуган: Тренування Пам'яті

    Опис Гри:

    У грі Пам'ять Бакугана головний герой вирішив трішечки часу приділити для покращення власної пам'яті. А ти хочеш зробити те ж саме? Тоді вперед! Тим більше, що в цій грі ти не просто відмінно проведеш час, але і отримаєш такі важливі для кожної людини поліпшення, бо з поганою пам'яттю тобі не вдасться далеко зайти.

    Коли гра запуститься, ти побачиш ряди карт. Примітно, що ти зможеш подивитися тільки на тильну сторону карт. Спостерігай за картами, тому що в один момент вони всі разом перекинуться, і ти зможеш побачити те, що намальовано з іншого боку.

    І ось тут починається найцікавіше, тому що кожна карта зсередини поміщає на собі те або інше зображення. Всі картинки різні, проте кожного малюнку можна відшукати пару. В цьому і полягає суть гри. Тобі потрібно швидко проглянути всі зображення, відзначити про себе однакові картинки і, коли карти знову перекинутися до тебе другою стороною, по пам'яті клікнути на ті карти, які, на твою думку, містять однакові малюнки. Як бачиш, все досить просто і зрозуміло, особливо гра не здасться складним для людей з гарною пам'яттю. А якщо ти не є таким, то у тебе є шанс, як вже говорилося вище, значно підвищити ці показники. Тим більше, що з кожним рівнем складність гри подвоюватися – перед тобою буде з'являтися все більше і більше карт.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам